SuomiEnglanti
 

Median akkreditointi MM2015-kisoihin on alkanut

Ringeten MM2015 -kisat pelataan 28.12.2015 - 4.1. 2016 Helsingin Jäähallissa. Median akkreditointi ringeten  MM-kisoihin päättyy 20.11.2015.

Toivotamme tiedotusvälineiden edustajat tervetulleiksi Helsinkiin työskentelemään ja välittämään tunnelmia Ringeten MM-kisoista.

Akkreditointi

Akkreditoituminen tapahtuu etukäteen ja viimeinen päivä täyttää akkreditointilomake on 20. maraskuuta (vain sähköisesti). Akkreditoinnin etenemisestä viestitään sähköpostilla suoraan asianomaisille.

Kaikki akkreditoidut lehdistön edustajat saavat kuvallisen mediakortin, joka tulee pitää näkyvillä liikuttaessa Helsingin Jäähallissa. Mediakortti on noudettavissa lehdistökeskuksesta.

Täytä lomake ja klikkaa lähetä. Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat vahvistuksen tallennetuista tiedoista ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Akkreditointiasioista voit lähettää kyselyjä samaan osoitteeseen.

Tietoa MM- peliohjelmasta, joukkueista sekä käytännön järjestelyistä saat parhaiten seuraamalla MM2015  verkkosivuja.

Ringeten MM -kisojen akkreditoinnista vastaa viestintävastaava Terhi Pinomäki, hänet tavoitat sähköpostiosoitteesta viestinta(at)skrl.fi

Median työskentelytilat

Helsingin Jäähallissa on varattu median edustajille omat paikat. Akkreditoiduille toimittajille pyritään järjestämään mahdollisimman sujuva lehdistöpalvelu.

Mediakeskus ja mixed zone -alue sijaitsevat Helsingin Jäähallissa.

Urheilijat ovat haastateltavissa kilpailun jälkeen mixed zone –alueella, haastattelut tulee sopia etukäteen lehdistötoimiston kanssa, joka koordinoi haastattelut suoraan joukkueenjohtajien välityksellä. Mikäli edustamasi media on kiinnostunut suorista kommenteistä erien välillä, pyydämme teitä ottamaan asiassa yhteyttä viestintävastaava Terhi Pinomäkeen. Otteluiden välissä ei suoria yhteydenottoja joukkueeseen sallita.

MM-kisojen verkkosivujen kautta on imuroitavissa ammattikuvaajien ottamia uutiskuvia peleistä ja muista oheistapahtumista. Kuvien resoluutio on riittävän korkea ammattikäyttöön..Kuvat ovat medialle ilmaisia ja ne ovat käytettävissä vain Ringeten MM-kisoja koskevassa uutisoinnissa.

Mediapalveluiden vapaaehtoistiimi huolehtii akkreditoituneen median tarpeista lehdistökeskuksessa ja avustaa heitä valmentajien ja pelaajien haastatteluissa mixed zonella. Avustajat voivat toimia apuna tarvittaessa lehdistötilaisuuksissa tulkkaustehtävissä. 

Ringeten maailmanmestaruuskisojen aikana järjestetään tiedotustilaisuuksia sekä valmentajien ja pelaajien haastattelutilaisuuksia. Näistä saa tietoa lehdistökeskuksesta akkreditoitumisen yhteydessä.

Viestintäpalveluiden vapaaehtoistiimi tuottaa pelipäivien aikana uutisia, valokuvia ja haastatteluita kisojen verkkosivuille ja sekä sosiaaliseen mediaan.  

Valokuvaajat

Helsingin jäähalliin pääsee kerrallaan rajattu määrä valokuvaajia, joiden on kentällä työskennellessään pidettävä akkreditoitumisen yhteydessä luovutettavia press-liivejä. Tarvittaessa liivejä kierrätetään, jotta kaikki saavat otettua tarvitsemansa kuvat.

Videokuvaajat

Tapahtuman tv-signaalin tuottaa YLE Urheilu. Helsingin Jäähalliin voidaan päästää vain Yleisradion henkilökuntaa liikkuvaa kuvaa ottavien kameroiden kanssa.

Helsingin Jäähallissa voi ottaa videokuvaa esim. verkkosivuja varten vain erikseen sovittaessa. Omaan käyttöön tarkoitettuja videoita voi kuvata. Videokuvaa voi ottaa ja -haastatteluja tehdä mm. mixed zonella, lehdistökeskuksessa ja katsomossa.


Täytä alla oleva lomake ja lähetä se varmistaaksesi Ringeten  MM-kisojen akkreditointisi ajoissa.

Share |